BejelentésELSŐ PÁRT
E gyszerűség L ehetőség S ikeresség Ő szinteség

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egyszerűség, Lehetőség,Sikeresség,Őszinteség vezéreltek minket, amikor életre hívtuk szervezetünket.Sokakat elgondolkodtat, hogy van-e értelme, minek kell egy újabb párt?  És igen jogosak a felvetéseik és érthető az  előítéletük is, de egyszerűen elégünk lett.
Nekünk nincsenek a hátunk mögött zsíros, jövedelmező vállalkozások, befektetések tucatjai. Mi érezzük a bőrünkön. Mi látjuk a gyermekeink arcán. Mi a szüleinket nem tudjuk nívós magánklinikákban kezeltetni. Mi a fizetés előtti napokban napi ötször kérjük le az egyenlegünket, hátha mégis hamarabb utalták azt.Mi azon rágódunk vásárláskor, hogy  a 185 Ft-os magyar tejet vagy helyette az ismeretlen eredetű 140 Ft-ost vegyük-e meg. És végeláthatatlan példasort tudnánk itt összeállítani, de számunkra a következtetés az, hogy tönkre mentünk..............
.

Vannak, akik helyrehozhatatlanul, fizikailag, egészségileg, lelkileg, és anyagilag. Betelt a pohár, túl vagyunk az utolsó cseppen is, így nincs más hátra ki kell üríteni........tisztára mosni....leszárítani a szennyel elkeveredett  tiszta cseppeket és elkezdeni tiszta vizet önteni a pohárba.


..és elgondolkodtunk..Szükségünk van egy erős, igazságos és gondoskodó államra , amely képes egyenlő versenyfeltételek közé helyezni a hazai gazdasági szereplőket, amely alkalmas esélyegyenlőséget teremteni a társadalmi újraelosztásban.


Az államunknak nemzetstratégiai célokat kell képviselnie és védenie: a hazai ipart, a magyar termelőket, a magyar kereskedelmet, a magyar árut és a magyar piacokat. Az államnak minden tartható és védhető körülmények között meg kell őriznie a stratégiai természetű nemzeti vagyont, a földet, a vizet, a földgázt, az erdőket sőt mérlegre tennünk a korábban már eltékozolt nemzeti vagyon visszaszerzésének lehetőségeit.


Nemzetgazdaságunk legdinamikusabban mobilizálható kitörési pontja a mezőgazdaság, és a ráépülő élelmiszeripar, de szinte azonos nemzetgazdasági rangon említjük a kutatás-fejlesztést,az innovációt, az építőipart, és a gyógyturizmust is.


A magyar népességfogyásának mielőbbi megállítása nem csak nemzetünk megmaradásának kulcsa, de gazdaságunk működőképességének talpra állítása szempontjából is kiemelt prioritást élvez. A fenyegető demográfiai katasztrófát az etnikai arányok drasztikus eltolódása is tovább súlyosbítja. Mi az ELSŐ  azt valljuk, hogy nemzetünk tartópillérei a tisztességes, dolgos, többgyermekes magyar családok, ezért támogatásuk az egyik legfontosabb nemzetstratégiai cél.és még folytatjuk, mert mindennek eljön a maga ideje.......

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!